SPARTLING & FILT

Vil du gerne opnå de flotteste glatte vægge og lofter, så skal du have sat filt eller glasvæv op.

Filt som det oftes kaldes hedder rigtig Glasfilt, og er en tynd “filt” af glas som ligges uden på de færdigspartlede vægge eller lofter.

Ud over at skabe en flot og ensartet overflade, holder filten sammen på underlaget og forhindrer revner og sprækker.

Filten sættes op med klæber, men modsat tapet som stødes sammen, så skæres filten sammen hvilket gør at der ikke ses nogen samlinger på de færdige flader.

De helt glatte vægge har desværre den ulempe at de kan være lidt sarte.

Har du behov for en overflade med lidt større slidstyrke kan du med fordel vælge at få sat Væv, eller Glasvæv som det også hedder, op. Væven har, modsat filten, struktur som et meget fint fiskenet.

Væven er lidt tykkere, og sammen med strukturen gør det at den er mere modstandsdygtig overfor stød og skrammer. I dag opsætter vi filt på 95% af det arbejde vi levere, men ønsker du opsat væv kan vi selvfølgelig også hjælpe med det.

Vi har mange års erfaring i opsætning af både Glasfilt og Glasvæv, og opsætning følges næsten altid sammen med klargøringen af underlaget, hvad enten det er gips eller pudsede vægge/lofter.

KONTAKT OS FOR AT VI KAN BESIGTIGE DET FORANSTÅENDE ARBEJDE, HERTIL RÅDGIVE DIG BEDST MULIGT OG EFTERFØLGENDE FREMKOMME MED ET UFORPLIGTENDE TILBUD, RING PÅ 28 34 65 45 ELLER KONTAKT OS VIA VORES KONTAKT FORMULAR. HER