EPOXY GULVE

Når det gælder industrigulvbelægning så er epoxy gulve et meget populært valg blandt mange industrier, idet gulvet medbringer en masse fordele – både økonomisk og funktionsmæssigt.
Nogle af de mest kendte anvendelsesområder indenfor industri, er områder hvor der kan forekomme både lette og tunge belastninger.

Epoxy gulve kan i overfladen være helt glat, men det fås også i en mere rustik og skridsikker udførelser. Derfor er lagerhaller og diverse værksteder nogle af de industriområder, hvor dette gulv i høj grad kan udfolde sit potentiale.

Epoxy gulve anses for at være utroligt solidt og velegnet industrigulv.

Vi eksperter i pålægning af denne form for gulve, og vi tilbyder derfor de bedste løsninger indenfor epoxy industrigulve.

Et gulv skal designmæssigt følge det koncept og de omgivelser, det er en del af. Det må ikke tage hele opmærksomheden, men skal indgå som en helhed.
Som en del af et udtryk skal det sende de samme signaler som der eksisterer i hjemmet, butikken eller andet sted.

Designgulve er med elegante overflader og et nærmest uendeligt udvalg af farver, giver den ultimative mulighed for at skabe et unikt udtryk.

Vi ser ofte at mange flere private benytter sig at disse slidstærke epoxygulve til toiletter, køkkener, stuer og balsale.

KONTAKT OS FOR AT VI KAN BESIGTIGE DET FORANSTÅENDE ARBEJDE, HERTIL RÅDGIVE DIG BEDST MULIGT OG EFTERFØLGENDE FREMKOMME MED ET UFORPLIGTENDE TILBUD, RING PÅ 28 34 65 45 ELLER KONTAKT OS VIA VORES KONTAKT FORMULAR. HER