MALING AF TRÆVÆRK

Malet træværk har adskillige fordele i forhold til rå træ: Det er nemmere at gøre rent, og det krymper og udvider sig ikke så meget i takt med luftfugtigheden som ubehandlet træ.

Maling giver mulighed for at ændre rummets udtryk ganske dramatisk: Hvidt træværk er klassisk i danske hjem, men man kan også lege med en bred vifte af farver med flot resultat.

Valg af maling

Træværk skal holde til lidt af hvert i hverdagen – så det er en fordel at vælge maling, der giver en robust og rengøringsvenlig overflade. Helblank maling er den mest rengøringsvenlige, men man skal være opmærksom på, at den blanke overflade betyder, at alle ujævnheder vil stå tydeligt frem.

Helblank maling var førhen det mest almindelige og oplever i disse år en renæssance; de blanke flader er både flotte i klassiske og moderne hjem. Og de står godt til de matte vægge, som de fleste foretrækker i dag.

Mange foretrækker dog stadig en halvblank maling, og den giver da også en overflade, som fint kan gøres ren og holder til det meste.
Både halv- og helblank maling til træværk fås som vandbaseret maling, der er nem at arbejde med.

Grundig forberedelse er vigtigt

Vellykket malerarbejde handler om at bruge tid på forberedelsen; selve arbejdet med pensel og rulle tegner sig ofte blot for under halvdelen af den samlede arbejdsindsats.

Vi sørger til enhver tid for en god forberedelse, dit træværk er i gode og kyndige hænder hos os.

KONTAKT OS FOR AT VI KAN BESIGTIGE DET FORANSTÅENDE ARBEJDE, HERTIL RÅDGIVE DIG BEDST MULIGT OG EFTERFØLGENDE FREMKOMME MED ET UFORPLIGTENDE TILBUD, RING PÅ 28 34 65 45 ELLER KONTAKT OS VIA VORES KONTAKT FORMULAR. HER