FACADERENOVERING

Skal facaden friskes op, eller trænger den til en gennemgribende renovering?

At det er vigtigt med en flot facade, er noget vi alle ved.

Fremstår facaden på et hus eller på en virksomhed ikke intakt og indbydende, har det stor betydning for, hvordan det samlede indtryk for bygningen er.
Det er det første indtryk, der møder enhver, familie, venner medarbejdere eller dine kunder.
Facaden er også det første øjet møder, når man kommer hjem hver dag, eller det første man ser, når man ankommer på sin arbejdsplads.

Vi har en stor viden omkring hvilke muligheder der eksisterer for at få repareret en facade eller for at få den frisket op, således den passer til den øvrige del af bygningen.

Alt efter hvilken type hus man står overfor, bygning etc. så har vi forskellige ideer til hvad man kan gøre, for at facaden bliver som man ønsker den.

Vi hos maler Elgaard, er altid med i forreste række, så vi kan rådgive om nye tendenser hertil nye produkter indenfor maling af facader.

Vi udfører en del malerarbejde på facader med træværk og oppudsede vægge, hvor vi igen får facaden til at fremstå ny og imødekommende.

KONTAKT OS FOR AT VI KAN BESIGTIGE DET FORANSTÅENDE ARBEJDE, HERTIL RÅDGIVE DIG BEDST MULIGT OG EFTERFØLGENDE FREMKOMME MED ET UFORPLIGTENDE TILBUD, RING PÅ 28 34 65 45 ELLER KONTAKT OS VIA VORES KONTAKT FORMULAR. HER