UDVENDIG

Er din facade træt og grå eller kræver bygningens træfacade konstant vedligehold?

Hos os genopfrisker vi husets facade, så det ser ud som nyt og med et langtidsholdbart resultat, et resultat der forlænger husets og facadens levetid.

Udvendige maleropgaver og specielt bygningsfacader kræver den rette behandling, hvis ansigtet udadtil skal blive og forblive, som du ønsker.

Vejr, vind, sol, sne og frost stiller krav til både materialer, beskyttelse og efterbehandling for at opnå det optimale resultat.

Kontakt os og få råd og vejledning fra en erfaren malermester, der ved hvad der skal til, for at sikre en smuk og velholdt facade.

Der er penge at spare og hertil et flot resultat i sigte, ved at gøre tingene rigtigt første gang.

Hos os får du både solidt håndværk og en seriøs sparringspartner.

Vi løser både mindre renoveringsopgaver for private husejere samt projekterer større entrepriseopgaver for erhvervslivet, hvor vi ofte fungerer som underleverandør for bygherrer.

Uanset behov – stort som småt – så sikrer vi, at du får lige nøjagtig den ekspertise og løsning, som der er behov for.

Hos os er alle kunder lige vigtige uanset om opgaven er lille eller stor. Vi har malet stribevis af facader i hele Købehavn og Nordsjælland og sørger altid for at ønsker, kvalitet og pris afspejles i slutresultatet.

KONTAKT OS FOR AT VI KAN BESIGTIGE DET FORANSTÅENDE ARBEJDE, HERTIL RÅDGIVE DIG BEDST MULIGT OG EFTERFØLGENDE FREMKOMME MED ET UFORPLIGTENDE TILBUD, RING PÅ 28 34 65 45 ELLER KONTAKT OS VIA VORES KONTAKT FORMULAR. HER